Avslutingen av BaDuanJin QiGongkurs

Föreveckan var det sista pass för Qigongkurs efter totalt 10 gånger. Det var riktigt roligt att leda lektionen! Deltagare var positiva om lektionerna. Jag bjöd in alla deltagare hemma hos mig för lunch och vi körde Qigong förststås också innan lunchen. Värdet var kallt, blåsigt och mycket mycket snö. Men vi kände oss varmt, mysigt och roligtJ Jag gjorde en video om Qigong och alla fick en videon. När jag kollade om videon skulle fungera då min elvaårig dotter följder videon för att göra de Qigong rörelserna och kommenterade att det var skönt och mycket utvilade 🙂

Här kommer några feedback/utvärderingar från kursdeltagare: Hej! Tack så mycket för en härlig, jättebra Qigongkurs! Väldigt avkopplande och så är du en fin tjej och instruktör. Videon är jättebra. Rörelserna är lätta att göra. Avslutingslunchen var mycket trevligt och gott, lite speciellt att bli hembjuden på lunch. Kalasbra. Ulla”

Jättekul 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *