After Eight glass

After Eight glass

Det är gott att äta glass hela året men det är ännu godare att äta glass på sommaren, särskilt om man lagar glass själv då kan man använda goda ingredienser med hög kvalité (t.ex. ekologiska varor) och utan konserveringsmedel.  Nu är det sommar och det är säsong för glassJ. Vi började laga glass själva 4-5 år tillbaks och lyckades riktigt bra med att göra glass med olika smaker. Här kommer ett recept som är enklast att laga och godast att äta enligt mina barnJ

Ingredienser:

  •  3 äggulor
  • 15 bitar After Eight chocklad
  • 3 dl vispgrädde
  • 1 dl mjölk

Gör så här

  •  Lägg chokladen i en skål
  • Ställa skålen i ett varmt vattenbad tills chokladen smältas
  • Vispa äggulor
  • Vispa grädden och blanda den i smeten
  • Frys glassblandningen i glassmaskin ca 25 minuter

Smaklig måltid!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *